Tuotanto ja toimipaikat

Maarianhamina

Oma kalankäsittelylaitoksemme sijaitsee Maarianhaminassa, jossa työskentelee pitkän linjan kalaosaajia. Tuotamme laadukkaita kalatuotteita ja -jalosteita ammattikeittiöiden ja kuluttajien käyttöön. Tehdas sijaitsee aivan Ahvenanmaan pyyntipaikkojen läheisyydessä, josta herkästi pilaantuvan raaka-aineen matka tehtaalle on lyhyt. Herkän raaka-aineen tuoreus ja oikeaoppinen käsittely on erittäin tärkeää, kylmäketjun katkeamattomuus takaavat tuotteiden ensiluokkaisen laadun ja turvallisuuden.


Porvoo

Omassa herkkukeittiössämme Porvoossa valmistuvat mm. salaatit, majoneesit, herkulliset terriinit, pateet ja maksamakkarat sekä sous vide -tuotteemme. Porvoon tuotantoyksikkö on joustava kumppani, joka tekee tuotteet asiakkaan ehdoilla. Toimintatapoihimme kuuluu, että tuotekehitystä tehdään toiveiden mukaan yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelu on yksilöllistä, ja esimerkiksi pakkaus- ja eräkoot ovat asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja.


Kerava

Keravan tuotannossa fileoidaan, leikataan ja pakataan kalaa. Maksamakkaroita ja sous vide -tuotteita lukuun ottamatta tuorelihatuotteiden ja lihajalosteidemme valmistuksen, laadun ja maun takana on Keravan tuotantoyksikkömme.


Pääkonttorimme sijaitsee Ahvenanmaalla Maarianhaminassa ja sisämaan pääpaikkamme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Keravalla hyvien yhteyksien äärellä. Varasto, markkinointi ja suurin osa myyntiorganisaatiostamme sijaitsee myös Keravalla.